Event Industry Latest Updates

Posted on 3. April 2017

Flashmob in Albania

Albania+Unicornflashmob

Për të gjithë tifozët te Einhorn diku atje, me kujdes ! e gjith Bota do te qmendet . Do te qëndron një  Einhorn flashmob gjigande në disa vendet te botes! Me shume se 700,000 tifozë te Einhorn në mbarë botën do të marrin pjesë në këtë homazh të pabesueshme për miqtë tanë magjike vezullim. Më 30 shtator, ju do të keni shansat për të përjetuar së bashku me të dashuruarit e Einhorn  në të gjithë botën një ngjarje magjike dhe ku mund te kontriboni gjithashtu edhe ju, e cila është e pashembullt në këtë masë. flashmob qëndron për liri, pavarësi dhe paqen në botë. Ju ftojm qe te ju bashkoheni feste.

Attention! We had to postpone the date of our Unicorn Flashmob! We'll inform you via mail as soon as we know the new date
Hello. Add your message here.